2022-02-11 07:32:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma igazán harmóniában és békességben élhetsz a környezeteddel

Napi horoszkóp február 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars és a Vénusz együttáll a Bak jegyében. Ez a bolygóállás akár az izzó parázs a hamu alatt. Nagyon szenvedélyessé tesz, de fékezi a nagy, teátrális megnyilvánulásokat. Ettől az őszinte Kos kissé feszélyezve érzi magát, de a szerelmi energiákat nagyon túlfűtötté teszi az életében.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A napokban megnőtt a hajlamod a magadba zárkózásra, főként a bolygók hatására. Rengeteg terved, ötleted csak nehezen tud megvalósulni. Inkább koncentrálj arra, ami mégis csak bejön. Ha csak a tizede is elképzeléseidnek, már akkor is sikeresnek mondhatod magad.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma igazán harmóniában és békességben élhetsz a környezeteddel. A párkapcsolatodat is újra olyan tökéletesnek és gondtalannak látod, mint a legelején. Ma könnyen megy a szerelem, és a hódítás.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy barátod szorulhat a segítségedre a mai napon. Hozzád hasonlóan érzékeny, és kissé bezárkózó alkat, ezért nem beszél a gondjairól. Te azonban olyan kifinomult antennákkal rendelkezel, hogy rögtön megérzed, ha baj van.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sikeresnek érzed ma magad: munkahelyi és szerelmi téren is jó fordulatot vett az életed. Ha azonban a munkádat még mindig túl könnyűnek érzed, akkor ideje lenne váltanod. A szerelemben viszont mostanában csak a kitartás a nyerő.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Anyagi biztonságod érdekében mielőbb érdemes lenne a tettek mezejére lépned. Nem csak a tiéd minden gond, ezt végre a társaddal is meg kell értetned. A munkát és a költségeket is igazságosan kell megosztanotok. Vessetek ma számot!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars és a Vénusz együttállása nagyon megnöveli a szerelem, az intimitás iránti igényedet. Remélhetőleg van kivel megélni ezt, ha nem, akkor ma érdemes ismerkedned! Randira sem találhatnál ennél jobb napot.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma nem ismersz semmi lehetetlent, még a szokásos kételyeid is elhagynak. A párkapcsolat terén most valóban jó lehetőségeket tartogat neked a sors, amit azonban nem árt kissé erőltetned. Ma nyugodtan lehetsz rámenős.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igazán szép nap ez a mai. Ha még friss a kapcsolatod, a másik meglephet egy őszinte vallomással, ami nagyon boldoggá tesz. Ugyanez igaz, ha már régóta van párod: egy egészen új oldaláról mutatkozhat meg a másik, de tetszeni fog neked, amit látsz, tapasztalsz!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Mars és a Vénusz együttállása nagyon erősen hat a mai napon, a legerőteljesebben a Bakra, hiszen ebben a jegyben jár mindkét szerelmi planéta. Őszintén vágyakozol egy társ iránt, és ha szingli vagy, most be is vonzhatod az életedbe!
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon a szokásosnál együttműködőbbnek mutatkozol a családoddal, és általában a környezetedben élő emberekkel. Kihasználhatjátok ezt valamilyen közös terv végrehajtásához.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Terveid kivitelezésében ma végre figyelembe kell venned a felmerülő akadályokat is. Hiába érzed azt belül, hogy nincs semmi, ami az utadba állna. Ez koránt sincs így. Ennek felismerése az első lépés a legyőzéséhez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: